Curs de actorie pentru adulți cu Andrei Dinu

Viața noastră de zi cu zi tinde să fie, des, stresantă, monotonă și prinsă mereu între aceleași și aceleași activități. „Unde mai este copilul din mineee?” poate vă întrebați… Ei bine, la cursul de actorie e cel mai bun loc ca el să fie readus la viață imediat. Întâlnirile noastre presupun redescoperire prin jocuri, dezvoltare prin exerciții distractive și regăsire prin actorie. Rând pe rând întâlnirile devin un mediu de socializare minunat, diferit și intim. Mediul de lucru bazat pe autocunoaștere și cunoașterea celui din jur duce ca, între cursanți, să se dezvolte prietenii de durată într-un timp foarte scurt.

Trainerul care va conduce cursul este Andrei Dinu, actor la Teatrul Municipal, fondator al Trupei de Teatru de liceeni „Par Ris” și regizor de teatru nominalizat la premiul UNITER pentru debut.

Programul este de o întâlnire de 2 ore pe săptămână, joia de la 18:00 la 20:00. Durata este de 3 luni de zile: martie, aprilie și mai.

Numărul de cursanți este limitat la 10 persoane pentru că ne dorim ca fiecare cursant de aibă parte de atenție maximă din partea trainerului.

Costul cursului este de 600 de lei, care se achită în prima lună de curs. La cerere, se poate achita și în 2 tranșe.
Pentru înscrieri, apelați 0756934889 sau sms, tot la acest număr, cu numele complet și intenția de a fi înscris la Cursul de Actorie pentru Adulți cu Andrei Dinu.

Vă așteptăm!