Curs de Actorie pentru Adulți


„Arta e în rădăcinile fiecăruia dintre noi. Ce facem în legătura cu asta?”
– Shirley Graham Du Bois

Cu vorbele acestea în gând ne-am decis să organizăm și un curs de actorie pentru adulți, pe lângă celelalte 8 cursuri/trupe de teatru ale noastre.

Viața noastră de zi cu zi tinde să fie, des, stresantă, monotonă și prinsă mereu între aceleași și aceleași activități. „Unde mai este copilul din mineee?” poate vă întrebați… Ei bine, la cursul de actorie e cel mai bun loc ca el să fie readus la viață imediat. Întâlnirile noastre presupun redescoperire prin jocuri, dezvoltare prin exerciții distractive și regăsire prin actorie. Rând pe rând întâlnirile devin un mediu de socializare minunat, diferit și intim. Mediul de lucru bazat pe autocunoaștere și cunoașterea celui din jur duce ca, între cursanți, să se dezvolte prietenii de durată într-un timp foarte scurt.

Trainerul care va conduce cursul este Han Andrei, actor la Teatrul Municipal, fondator al Trupei de Teatru „Silver”. Andrei Han are experiență atât în lucrul cu liceenii, lucrând cu ei de peste 10 ani, cât și cu adulții, fiind trainer la mai multe cursuri pentru adulți în Cluj.

Programul este de o întâlnire de 2 ore pe săptămână, aceasta fiind stabilită împreună cu cei înscriși la curs. Durata este de 3 luni de zile: octombrie, noiembrie și decembrie.

Costul cursului este de 600 de lei, care se pot achita în 3 tranșe a câte 200 lei.
Pentru înscrieri, apelați 0756934889 sau sms, tot la acest număr, cu numele complet și intenția de a fi înscris la Cursul de Actorie pentru Adulți.